>
Під замовлення
9999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 058 шт.
0 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Величезний гелікоптер, призначений для перевезення великих вантажів - відмінний зразок авіабудування в серії LEGO Technic. Крім розмаїття деталей (а їх в наборі понад тисячі), цей "літаючий контейнер" оснащений мотором і батарейним відсіком LEGO Power Functions для самостійної роботи лопатей двох несучих гвинтів. Безсумнівно, така реалістичність функцій призведе в захват будь-якого! За двомісною кабіною пілотів ховається порівняно великий відсік для вантажів, доступ до якого можливий через задню частину вертольота, через зсувний трап. У днищі гелікоптеру є люк, крізь який можна спустити трос з гаком для приймання вантажу, якщо машина не може сісти на землю. Друга модель, інструкція до якої також є в наборі LEGO 42052, забезпечена  дверима, що відкочуються убік, двомісною кабіною і розміщеними один проти одного несучими гвинтами.

Увага!

Для роботи конструктора 42052 (елементи Power Functions) необхідні батарейки - 6 батарейок AA (не входять в комплект).

  • 5.0

    18 лис, 2018
    Прежде, чем заказать набор сыну посмотрели много обзоров на него и были приятно удивлены той реалистичностью, которую демонстрирует этот вертолет. Для начала скажу, что он действительно большой, деталей много, хорошая инструкция в комплекте, она детально описывает процесс складывания, у сына без посторонней помощи получилось это сделать за несколько дней. Здорово смотрится подъемник в вертолете, который способен подымать в грузовой отсек различные детали, а также вращающиеся лопасти, это дополнительно увлекает ребенка, таким конструктором интересно играть в любом возрасте долгое время. Учитывая, что оригинальные наборы Lego хорошего качества о его надежности переживать не придется. К тому же, ребенок, играя таким набором, изучает возможности каждого вида техники, узнает, для чего нужны в ней отдельные элементы, за что они отвечают. Полезный и полностью оправдывающий свою стоимость набор.
    • 21 лют, 2022
      У меня есть этот вертолет, и хочу сказать о том что: 1: он огромный 2: у второй модели больше подвижных частей и кстати на сайте говорится что не нужны батарейки, хотя они нужны (6 штук)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари