>
Під замовлення
899 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

77 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Давній друг Бетмена, супергерой Робін, що володіє величезною спритністю, майстерністю володіння рукопашними стилями бою і зброєю, переслідує на своїй гарній червоній машині Бейна - найсильнішого лиходія, який зміг одного разу перемогти самого Бетмена. Щоб помститися за друга, Робін прагне убити Бейна. Для цього він використовує гарпун, яким планує перекинути машину Бейна. У свою чергу, Бейн може кидати в Робіна вибухівку і таранити його автомобіль своїм буром, який прикріплений до капоту машини лиходія.

  • 5.0

    20 чер, 2019
    Конструктор дитина збирав разом з татом якому було теж цікаво зібрати машинки і фігурки героїв. Тепер це найулюбленіше заняття сина грати з супер героями, придумувати різні сценки, фантазувати. Граючи, дитина влаштовує гонки за лиходіями, де супер герої завжди перемагають. Деталі конструктора зроблені з якісного пластику, безпечні для дитини. Помітила, що граючи в конструктор син став більш уважним і посидючим. Вирішили синові на Новий рік подарувати ще один конструктор цієї ж фірми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари