>
Під замовлення
899 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Дуже цікавий і красивий набір LEGO 76064 подарує нам дві чудові мікрофігурки - забавного Зеленого Гобліна, який є супер-лиходієм і його личину приміряли на себе кілька злочинців - і знайомого всім нам Людину-Павука. Як вже повелося в серії "Mighty Micros", дві фігурки з короткими ніжками ганяються один за одним на крихітних машинках. Людина-Павук (Spiderman), природно, намагається сфотографувати Гобліна, позбавивши його тим самим суперздатності, а зелений лиходій жбурляє в нього отруйними Гелловінськими гарбузами. Машина Людини-Павука оснащена двома ракетницями і пропелером, автомобіль Гобліна також має крила для польотів і сам схожий своїм дизайном на невеликий літачок.

  • 5.0

    20 чер, 2019
    Купила синові в подарунок, він дуже задоволений. У нас вже є набори Лего і дитина поєднує різні стратегії в одну і використовуючи всі можливі деталі і персонажі може грати годинами. На сьогоднішній день це найпопулярніша його іграшка. Якість іграшок Лего як завжди на висоті, дуже барвисті і точно виготовлені. Цей набір з людиною павуком і гобліном для діток у віці 4-5 років. Напевно дитина буде грати з ним ще кілька років, так як всі деталі міцні і прослужать довго.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари