>

Березневі новинки 2017

Новина
Опубліковано, 23.02.2017

     Холодна зима потроху здає свої позиції і разом з першим теплом до нас у магазин Constructors.com.ua завітали і перші набори LEGO, які тільки-но вийшли з конвеєрної стрічки. На цей раз першими «весняними ластівками» стали сети з серій LEGO Minecraft, LEGO Elves, LEGO Speed Champions та LEGO Super Heroes
     Серія Minecraft, що розповідає про пригоди персонажа комп’ютерної гри Стіва та його друзів у тривимірному світі з блоків та кубиків, поповнилась низкою сетів, які відкривають нові локації для головного героя. Ви матимете змогу пронестись лавовими печерами на вугільній вагонетці, відвідати Грибний острів, поборотися зі скелетами-охоронцями схованого у тропічних джунглях храму та відвідати затишне житло Стіва та його подруги Алекс. 

     Для поціновувачів фантастики, казок та магічних див набори серії LEGO Elves стануть найкращим подарунком. До того ж гарні та незвичайні деталі, що є основною складовою оздоблення наборів цієї лінійки, можуть відмінно декорувати будь-яку саморобку з конструктора. П’ять новеньких наборів серії розкажуть про пригоди казкових фей та їх магічних помічників у конфліктах із жадібними гоблінами, що за будь-що хочуть завдати шкоди добрим чарівницям та поцупити їх магічні артефакти або навіть чарівних рідкісних тварин. 

     Фанати масштабних моделей ралійних машин та швидкісних болідів цілком можуть знайти для себе авто по душі завдяки оновленню ліцензованої серії LEGO Speed Champions. Шість нових сетів познайомлять нас з сучасними моделями світових концернів – автомобілі Mercedes, перегони болідів Ford, ексклюзивна Bugatti та центр інженерного проектування машин Ferrari вже чекають на своїх володарів, які ставитимуть нові рекорди швидкості завдяки цим крутим та приголомшливим автівкам.  

     Лінійка LEGO Super Heroes, яка присвячена незвичайним та надзвичайним пригодам фантастичних супергероїв зі світу коміксів Marvel та DC, приготувала фанатам Бетмена, Джокера, Залізної Людини та інших вигаданих персонажів з суперздібностями аж 12 новеньких наборів. Підсерія Mighty Micros познайомить нас із крихітними машинками героїв, які представлені мікрофігурками – це 6 класичних екшн-наборів, у яких ми зустрінемо нових та давно знайомих супергероїв – Думсдея, Скорпіона, Магнето та багатьох інших. Частина інших наборів присвячена новому фільму «Вартові Галактики 2», який вийде на екрани на початку травня цього року. Тут ми зустрінемо нових героїв та сюжетну лінію, яка повністю відповідатиме майбутній кінопрем’єрі. 

     Як бачимо, перше весняне оновлення асортименту магазина Constructors.com.ua буде доволі насиченим та різноспрямованим. Фантастичні герої та магічні ельфи, «кубічний» світ з велетенськими грибами та підкорювачі гоночних трас – спробуйте і ви обрати той напрям творчості, який вам найбільше до вподоби! 
     Теплої весни вам та гарних покупок!