>
Уточнити наявність у постачальника
34999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 080 шт.
5 шт.
58 × 16.5 × 47.5 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

2023 рік - знаменна дата для кінокомпанії Дісней, адже їй виповнюється цілих 100 років! Найкращий спосіб відсвяткувати це - зібрати власноруч символ Дісней Ворлда у Флориді, що називається Замком Попелюшки. Можливість зробити це і паралельно перенестися в чарівний світ надає набір LEGO "Замок Дісней". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71040 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 4080 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку (LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 16 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Мультяшні мешканці замку

Такий великий замок, як у наборі ЛЕГО 71040 не може стояти порожнім. Тому в комплект додано 5 його жителів, які раніше з'являлися в мультфільмах студії:

  • Міккі Маус. Символ Діснея в наборі одягнений у чорний смокінг із жовтим метеликом, а також червоні штани. Також додано тканинний елемент, який символізує підлоги смокінга;
  • Мінні Маус. На подрузі Міккі червона сукня в горошок, такий самий бантик і жовті туфлі;
  • Дональд Дак. Веселий селезень має костюм матроса, який поєднує блакитну тільняшку, червоний метелик і блакитний капелюх. Ззаду фігурка має білий хвостик;
  • Дейзі Дак. Кохана Дональда в наборі одягнена в рожеву сукню з коміром. Також у неї рожеві туфлі та рожевий бант. Позаду білий хвостик;
  • фея Дінь-Дінь. Найзнаменитіша фея має принти салатової сукні на торсі, яка продовжується тканинною деталлю. На ногах надрукована пара туфель, а за спиною елемент прозорих крил. Аксесуар - чарівна паличка. 

Підсумовуючи, мініфігурки мають вбрання, які відповідають їхньому зовнішньому вигляду в Дісней Ворлді. 

Ласкаво просимо до Замку Попелюшки

Після знайомства з персонажами, можна переходити до складання їхнього Замку. Це наповнена деталями конструкція, яка в готовому вигляді сягає 74 сантиметрів заввишки, 48 завширшки та 31 завдовжки. Він складається з 3 модульних секцій. Незважаючи на те, що їх не можна переставляти, таким чином їх набагато легше транспортувати. 

  1. перший поверх складається з головного входу, веж і циферблата. Міцна технічна конструкція створює дуже стійку основу, яка виходить надійною для того, щоб узяти в руки. Далі настає черга складання входу в Замок. Кожна велика стіна побудована як єдина секція і розміщена на основі під правильним кутом. Деталь, яку неможливо пропустити - великі колони. Вершина кожної вежі має восьмикутну форму. Годинник виставлено на 11:52 - натякаючи на те, що Попелюшці терміново потрібно закінчувати вечірку. Пройти всередину можливо через великі дерев'яні двері. А всередині і кахельна підлога, і обладунки, і квіти, і люстра, а також відсилання до всіляких мультфільмів, як-от килим до Аладдіна;
  2. другий поверх архітектурно являє собою кілька поверхів і містить у собі основу високої вежі та фасад із великими вікнами. Другий ярус змінює колір стін із сірого на світло-жовтий. Усередині цієї споруди розташовано 5 кімнат і 1 приховане відділення з пасхалками. Серед них кухня для Русалоньки, кімната Сплячої красуні, місце для чарівника та інші. Щодо прихованої кімнати, то щоб отримати доступ до її скарбів необхідно підняти синій дах на дальньому боці;
  3. третій поверх - це два рівні вежі плюс деталі даху та шпиля. Таким чином увінчують Замок золотисті шпилі та флерони. Незважаючи на те, що внутрішній простір стискається, все ще присутня кімната Рапунцель і дзеркало Злої королеви з казки про Білосніжку. 

 

Величезний замок з набору ЛЕГО "Замок Дісней" чекає на свого дослідника, який збере, а потім детально огляне кожну з кімнат у пошуках заповітних відсилань на мультфільми студії. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 тра, 2023
    Гарний набір
  • 5.0

    16 бер, 2018
    цей набір раритетний і вже не випускається, у нас в наявності його немає, якщо замовляти з доставкою, то ціна будеть +/- така, ми можемо детально прорахувати і надати інформацію "чому саме така вартість"
  • 5.0

    16 бер, 2018
    Почему в вашем магазине такая стоимость набора при том, что в официальном lego shop стоимость 350$ ??

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари