>
Під замовлення
1199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

36 шт.
0 шт.
28.2 × 9.5 × 26.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Для знайомства зі світом машин компанія LEGO випустила для малюків набір 10816, який розповість про правила дорожнього руху, види машин і допоможе їх будувати. Набір включає в себе три колісні бази, які можна всіляко комбінувати, створюючи моделі аварійних міських служб і звичайні легкові машини. Безсумнівно, така практика з ранніх років допоможе дітям орієнтуватися на вулиці і під час переходу проїжджої частини. До того ж, для більшої візуалізації, набір LEGO 10816 багатий на принтовані деталі.

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Вы только не смейтесь, но мы готовили с этим набором. Дочка подвозила мне нужные ингредиенты для торта, кузов у машинки довольно вместительный. Орешки, посыпка и мастичные фигурки были доставлены в срок. Мыла потом все в посудомойке, набор как новый.
    Достоинства:
    можно применять в нестандартных ситуациях
  • 5.0

    17 гру, 2018
    Даний набір Лего дуже цікавий для дитини від 1,5 роки, в цьому віці дитина вже може складати кубики. Також мама може скласти різні машинки для гри. У віці 2.5 роки дитина сама вчиться складами машинки за зразком, що є дуже важливо для розвитку. Після 3 років мій син сам почав складати різні машинки яких нема на картинках, наприклад Автопоїзд і т.д.). Набір дуже цікавий і творчий.
  • 5.0

    26 жов, 2018
    Мне нравится качество конструкторов LEGO DUPLO, много деталей, яркие, позитивно влияют на развитие ребенка. С помощью Мои первые машины и грузовики я научила сына разным цветам, формам, дорожным знакам.
  • 5.0

    23 жов, 2018
    Мой сын очень любит собирать конструктор LEGO. На прошлой неделе я ему заказал данный конструктор, заказ доставили быстро. Конструктор сыну понравился, с его помощью можно изучать правила дорожного движения.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари