>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

143 шт.
1 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Спекотна південна красуня Жасмин показує нам свій палац, виконаний в східному стилі. Красиве напівкругла будівля увенчанозолотим куполом і витіювато прикрашена арабським орнаментом. У дворі палацу - бочка з коброю, пальма, килим-літак, біло-золотий фонтан, бар з прохолодними напоями, золота лампа джина і ручної тигреня принцеси. Мініфігурка Жасмин прекрасна - смаглява принцеса одягнена в блакитні шальвари, топік, а її голова увінчана пов'язкою для волосся із золотою пряжкою.

  • 5.0

    28 лис, 2018
    LEGO Disney Princess Екзотичний палац Жасмін донька побачила по телевізору. За гарне навчання купили їй набір. Мені здається у лего можна гратися у будь-якому віці. Жасмін дуже реалістична, тигренятко так і побіжіть. Хотілося б щоб цей набір доповнили мавпочкою. Грали у пригоди, дуже сподобалось. рекомендую всім лнго для різного віку , набори розвивають фантазію.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари