>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

174 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Новий набір LEGO 41066 майже повністю повторює один із сюжетів мультфільму "Холодне серце" від компанії Walt Disney, де принцеса Анна разом зі своїм коханим Крістофом відправляється назад в свій замок. Крім двох мініфігурок, в наборі присутній сірий олень в упряжі, двомісні сині санчата і хатина Крістофа, де він живе, заготовлюючи і продаючи лід. У набір також входить безліч аксесуарів - інструменти, їжа, лижі і навіть прозорі кубики, що імітують крижані куби.

  • 5.0

    13 лис, 2018
    LEGO Disney Princess Анна и Кристоф дивовижний набір. Моя донька полюбляє цей мультик . На день нарождення подарували їй цей набір. Якість на вищому рівні. Кожна діталька зроблена акуратно, не має неприємного запаху, елементи яскраві.Спочатку ми побудивали санчата, посадили Анну та Кристофа, донька довго катала їх по столу, навіть придумала свою казку. Потім вона взяла декілька елеменів з іншого конструктору і сані перетворилися в машинку. Мені подобаються ці конструктори тим, що маючи декілька можно зробити багато різних виробів і створювати нові історії.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари