>
Під замовлення
3362 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

417 шт.
2 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Могутній клан Левів завжди відрізнявся своєю потужною і унікальною військовою технікою. І зараз ми хочемо розповісти вам про бойовмй винищуваі самого принца клану Левів. Його можна зібрати з деталей набору LEGO 70005 Королівський винищувач Лавала із серії Legends Of Chima.

Розглянемо винищувач

Він являє собою гусеничну машину, яка стилізована під вигляд лева. Перед машини, дійсно, нагадує голову царя звірів з великою коричневою гривою, величезною пащею з безліччю іклами, яка може відкривати і закриватися. Прикрашають морду лева двоє синіх очі, які виконую функцію освітлюваючих фар. Грива лева добре захищає водія і дає йому належний огляд, так як кермо управління знаходиться якраз за головою.

Влучна стрільба

Потрібно відзначити відмінне озброєння винищувача. Воно представлено великим станковим бластерним кулеметом, гармати якого обертаються при стрільбі. Кулемет має два стани: похідний і бойовий. У похідному стані кулемет не здатний вести стрільбуті в цьому стані навідника з боків захищають задні крила винищувача. Бойовий стан включається поворотом спеціального механізму, який піднімає кулемет вище і дозволяє вести прицільний вогонь.

Відмінна прохідність

Завдяки тому, що винищувач має дві пари гусеничних траків і чудову підвіску він отримує відмінну прохідність по бездоріжжю. Ця перевага дає йому можливість бути використаним в бою майже всюди.

Мініфігурки

У цьому наборі є три мініфігурки: принца клану Левів Лавала, який буде керувати винищувачем, його вірного воїна Лонгтуса, який буде стояти за кулеметом і крокодила Кроулі, який уже збирає армію крокодилів і готужться до атаки. Не дайте йому цього зробити. Уперед клан Левів!

  • 15 тра, 2015
    вау круто оборзеть кароче супер
  • 20 кві, 2015
    вау круто оборзеть кароче супер

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари