>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

266 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Про Рамбла ходили чутки, що він непереможний, що він має силу двадцяти людей, поки його і 2 братів не перемогла Рада Чарівників і він не скам'янів під горою. Але Монстрокс знайшов його і в наборі LEGO "Троє братів" тріо з'явилося знову, з Рамблом у вигляді величезного транспортного засобу. Разом з Акселем візьміть до рук зброю і зупиніть відродженого монстра з його братами. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70350 був випущений в рамках серії LEGO Nexo Knights. Він містить 266 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Nexo Knights створена за мотивами однойменного мультсеріалу. У ньому показуються пригоди п'ятірки лицарів, які захищають своє королівство - Найтонію. Набори серії пропонують стати з ними пліч-о-пліч, щоб захистити фантастичний світ і ближче познайомитися з його жителями. 

Аксель проти големів

Набір ЛЕГО 70350 - це комплект, що складається з 3 мініфігурок, які населяють королівство:

  • Аксель - великий і сильний лицар, що володіє таким же величезним серцем. Він має помаранчево-сірі обладунки, які розширюються в області плечей, показуючи його м'язи. Образ доповнюють помаранчевий шолом, така ж яскрава бойова сокира і щит;
  • Рекс - один із трьох братів. Запальний персонаж схожий на Руга, у нього також сіре тіло та фіолетове каміння на голові й плечах. Однак замість великих кулаків у нього зброя - кістень, який він може тримати в руці. Також з особливостей - у нього немає 1 ока, а місце закрите пов'язкою; 
  • Руг - один із трьох братів. Мініфігурка сірого кольору, з додатковими деталями у вигляді фіолетового каміння, яке вкриває голову і переходить у плечі, а також формує величезні кулаки - його головну перевагу.

Відроджений Рамбл

У числі мініфігурок не вистачає останнього брата - Рамбла. І правильно, адже за допомогою Монстрокса він став великим транспортним засобом з каменю. Тому в цьому наборі він з'являється не у форматі мініфігурки, а у вигляді великого позашляховика. 

Рамбл збирається переважно з сірих деталей, з додаванням фіолетового каміння і блакитних кристалів. Також додані декоративні деталі - блакитні блискавки. Завдяки цьому він з одного боку схожий на своїх братів, а з іншого має низку переваг перед ними та перед Акселем:

  • масивні передні колеса і менші задні, можуть обертатися, даючи змогу Рамблу їздити по поверхнях;
  • величезні щелепи можуть відкриватися, намагаючись перемолоти Акселя;
  • позаду розташована катапульта, здатна стріляти круглими сірими ядрами;
  • нагорі невелика платформа з важелями, куди можна встановити мініфігурку. 

Розміри зібраного Рамбла з усім екіпіруванням сягають понад 10 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 15 завширшки. 


 

Допоможіть сильному Акселю вистояти в, навіть для нього, нерівному бою і завадьте Рамблу, Рексу і Ругу посіяти хаос в королівстві в наборі ЛЕГО "Троє братів". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 жов, 2023
    Набор фокусируется на 3 братьях, которые являются негодяями. Однако только 2 из них показаны в форме минифигурок, ведь последний - это транспортное средство. Это своего рода живая штука, которая имеет принты лица, большой открытый рот, плечи и руки, превращенные в большие подвижные колеса. Сбоку есть небольшая лестница, чтобы подняться ему на спину. Спереди и сзади есть небольшие площадки для минифигурок. Когда колеса вращаются, голова немного двигается вперед и назад, а нижняя челюсть поднимается. При этом не обязательно катить Рамбла, можно взять в руки и вращать само колесо, чтобы посмотреть как все работает. Позади катапульта, которая стреляет довольно далеко. Минифигурки довольно точные, с деталями доспехов и двусторонними лицами. Хотя они классные, но по сравнению с Рамблом они меня не настолько заинтересовали.
    Достоинства:
    Рамбл просто супер, хороший дизайн и функции. Подойдет для игры, демонстрации или изучения работы функций. Каждая из трех минифигурок имеет альтернативное выражение лица, детали доспехов и аксессуары.
    Недостатки:
    На фоне Рамбла минифигурки выглядят бледно и не впечатляют.
  • 5.0

    4 жов, 2023
    Цей конструктор втілює в життя пригоди з мультсеріалу і шанувальникам сподобається будувати те, що вони бачили на екрані, щоб відтворити битви добра і зла або вигадати нові історії. Масивні передні колеса, мабуть, є нашим улюбленим дизайнерським рішенням, оскільки вони надають Рамблу дуже страхітливого вигляду. Якщо по функціоналу, то звичайно ж найкраще - це можливість пересувати машину, в той же час як у неї будуть клацати щелепи. Бонус - невелика катапульта позаду. Управляти цим доведеться Рексу або Ругу - двом схожим братам, хоча один має кулаки, а інший зброю. Ну і куди без лицарів - тут це велетень Аксель.
    Достоинства:
    Набір пропонує героя, який був показаний на екрані, точніше усе, що є у цьому наборі, було у мультсеріалі. Великий Рамбл комбінує фіолетові та сірі деталі, часто загострені, може рухати щелепою та запускати снаряди. Мініфігурки мають повне екіпірування, починаючи від деталізованих принтів і завершуючи зброєю у руках.
    Недостатки:
    Набір міг би доповнити Монстрокс, оскільки саме він віднайшов Рамбла.
  • 5.0

    4 жов, 2023
    "Три брати" - чудове доповнення до вашої колекції Lego Nexo Knights, присвячене поганим хлопцям. Монстр, схожий на транспортний засіб - Рамбл, безумовно, є зіркою цього набору. Він має дуже гарну функцію кусання щелепами, яка рухає його нижню щелепу, коли він котиться вперед. Достатньо місця, щоб проковтнути предмет великого розміру, наприклад, лицаря в бойовому костюмі! Рамбл також має задню катапульту. В цілому модель має дійсно гарний громіздкий дизайн, який може вмістити досить багато мініфігурок. Збірка також дуже міцна і може витримати гру, не розпадаючись на частини. Решта набору - це переважно мініфігурки Акселя, Руга та Рекса. Аксель дуже схожий на інші ітерації в попередніх наборах, але тепер на його обладунках з'явилися яскраво-помаранчеві елементи. Він все такий же величезний і потужний, як завжди! Руг - найкрутіший з гранітних братів, з його величезними кам'яними руками. Але і він, і Рекс мають дійсно гарну деталізацію та броньовані деталі.
    Достоинства:
    Набір, який вирівнює баланс між поганцями та героями у серії. Дуже крута функція руху щелепи, коли Рамбл їде. Є маленькі відсіки для зберігання шариків для катапульти, оскільки зазвичай вони губляться. Аксель більший за звичайних лицарів. Руг та Рекс схожі, однак мають власні деталі.
    Недостатки:
    Акселю у наборі потрібна якась невелика збірка або підмога у вигляді мініфігурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари