>
Есть в наличии
5199 грн
4370 грн
Купить в рассрочку

По Киеву курьером: бесплатно (100% предоплата)

По Киеву почтой: бесплатно (100% предоплата)

По Украине: бесплатно (100% предоплата)

Наложенный платёж: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

При условии предоплаты отправка и доставка данного набора осуществляется бесплатно.

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

530 шт.
4 шт.
38 × 7 × 26 cm
8+
0 шт.
4.7

Рекомендуемыe Комплекты

+ =
5398 грн
4538 грн
+ =
5998 грн
5042 грн
+ =
12698 грн
10670 грн
+ =
5348 грн
4496 грн
+ =
5598 грн
4706 грн
+ =
5658 грн
4756 грн
Lamp

Ваш набор гарантированно засияет!

Battery

Лайткит, работает от батареек формата АА!

Книга

Подробная инструкция по установке LED-элементов!

USB Cord

USB-порт поможет быстро соединить отдельные элементы!

Cube

Использованы только оригинальные прозрачные элементы LEGO!

Описание

Отважному рыцарю Робину и его верному роботу - оруженосцу придется довольно нелегко, ведь им предстоит трудное сражение с сильными и жестокими противниками. Злая змея Вайпирелла направила огромного Черного Рыцаря и лавового солдата Эша для перехвата наших героев. Огромный механический солдат черного цвета выглядит устрашающе - у него массивный бронированный корпус, огромный острый меч и гигантский щит с встроенной в него ракетницей. Вайпирелла может летать на небольшом самолете-разведчике над головами Робина и его робота, мешая им сражаться. В комплекте также есть небольшая тюремная камера Вайпиреллы и катапульта для метания динамита. 

  • 5.0

    6 Окт, 2023
    Мені сподобався цей набір. Його було легко зібрати (це зайняло у мене 2 з половиною години), з ним весело грати (мех дуже рухливий), і він має чудову ціну, зважаючи на його раритетність та розміри. Мех насправді більший, ніж я очікував, і у нього є нова частина маски. Додаткові збірки невеликі, але добре поєднуються з набором. По мініфігуркам відмічу Вімпареллу, можливо, вона навіть з’являється лише у цьому наборі. Вона не має ніг, натомість її тіло закінчується червоним хвостом. І для неї ж передбачено 2 батога. Ну і Робін крутий, має стильну броню.
    Достоинства:
    Набір цікаво збирати. Збірка просто гігантська, в порівнянні з мініфігурками. Все витримано в єдиній тематиці. Клітка Вімпарелли якраз вміщує робота та може закритися. І сама мініфігурка Вімпарелли дуже крута, з хвостом замість ніг. Набір вартий своєї ціни.
    Недостатки:
    Не критичні, але так, є трохи проблеми з рухами робота.
  • 5.0

    6 Окт, 2023
    Це мій перший набір Нексо Найтс і дуже прикро, що серія в якийсь момент програла Ніндзяго. Я обожнюю гігантських роботів, і більшість Ніндзяго не викликали у мене особливого інтересу, але цей, з іншого боку, одразу ж привернув мою увагу. Складання було досить цікавим, у мене не виникло жодних проблем, але у молодшого, менш досвідченого конструктора можуть виникнути труднощі. Кольори дуже добре поєднуються між собою, і в цілому набір виглядає гарно, коли зібраний разом. Мініфігурки гарні, так само як і невеликий простір для монстрів. Однак моя головна і єдина претензія до цього набору - гостра нестача артикуляції, в основному в ногах і ступнях. Я б не сказав, що відсутність артикуляції є перешкодою для покупки, оскільки, незважаючи на це, він все ще має дивовижний діапазон рухливості. Тому рекомендасьйон.
    Достоинства:
    Набір про величезного робота, якого дуже цікаво збирати. Він має такі ж пропорційно великі щит та меч. Зверху є можливість встановити стяг. Дадаткова збірка - злодійський аванпост. Всі 4 мініфігурки круті та варті уваги не менше за робота.
    Недостатки:
    Проблема з артикуляцією - за бажання дизайнерів, робот міг бути набагато більше рухомим.
  • 4.0

    6 Окт, 2023
    Набір стоїть ДУЖЕ високо, вище, ніж набір "Королівські мехи", і більше, ніж мех "Сутичка технічних майстрів". Зброя дуже гарна, а щит з олдскульним бластером просто чудовий. Але справа в тому, що через те, як руки розташовані по відношенню до тулуба, важко робити рубаючі удари мечем, оскільки набір використовує шарніри 2х2 з кульовими та гніздовими з'єднаннями. Маленька ворожа в'язниця/база наповнена акуратними маленькими штрихами та великою кількістю зброї. Мініфігурки, що входять до цього набору, досить гарні, але моя улюблена - це перефарбований Робін чорно-синього коліру.
    Достоинства:
    Величезний робот, особливо коли його збирає дитина. Всі з'єднання міцні та надійні. Всі деталі доречні та мають вдало підібрані кольори. Робін має гарний оновлений дизайн.
    Недостатки:
    Два срібних леза для гігантського меча зроблені з м'якшого, більш гумового типу пластику. Обмежена рухливість.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары