>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

95 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Жодного дня не минає в Найтонії, щоб королівство не було атаковане ворогами або не сталося бодай дрібної сутички. Цього разу це Вогнеметальник верхи на величезній балісті. Зупинити його в наборі LEGO "Глобостріл" належить Вам і Королівському солдату.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70318 був випущений в рамках серії LEGO Nexo Knights. Він містить 95 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Nexo Knights створена за мотивами однойменного мультсеріалу. У ньому показуються пригоди п'ятірки лицарів, які захищають своє королівство - Найтонію. Набори серії пропонують стати з ними пліч-о-пліч, щоб захистити фантастичний світ і ближче познайомиться з його жителями. 

Протистояння добра і зла

Набір ЛЕГО 70318 містить 2 мініфігурки, що дає змогу розіграти хоч і невелику, але повноцінну битву:

  • Королівський солдат - робот, готовий на все заради королівства. У його обладунках використовуються різні відтінки блакитного, а також сірий колір. На плечах масивна броня, а на голові шолом. Голова двостороння і передає роботизовану природу воїна. Впоратися з ворогом йому належить за допомогою сірого списа;
  • Вогнеметальник - один із найстрашніших членів армії лава-монстрів. Він не обмежує свої рухи бронею, тому мініфігурка не носить нагрудник або шолом, натомість показуючи свій накачаний прес і червону голову з чорним ірокезом. Ноги все ж закриті чорними штанами з металевими пластинами. Він озброєний коричневим сагайдаком зі стрілами і чорним арбалетом, що стріляє помаранчевими деталями. 

Машина для облоги

Збройова платформа з цього набору стилізована під балісту і має загрозливий вигляд спереду, оскільки на супротивника спрямовані кілька загострених частин разом із двома глоблінами. Вона поєднує червоні з чорними деталі і коли стоїть, спирається на передні колеса. Розміри збірки сягають 6 сантиметрів заввишки, 9 завдовжки та 14 завширшки. Якби на місці Королівського солдата був хтось інший, то вже давно втік би з поля бою. 

Машина отримала назву глобостріл завдяки своїй основній функції - підкиданню глоблінів. Вона заснована на парі ракет, які активуються натисканням на поршень ззаду. Мініфігурку Вогнеметальника можна розмістити в самій задній частині балісти за важелем і золотою плиткою, що імітує кнопку управління пострілом, однак насправді є просто деталлю. Водій повністю відкритий з боків, що дає змогу контролювати те, що відбувається навколо, і наводити на суперника не тільки глоблінів, а й свій міні-арбалет.



 

Набір ЛЕГО "Глобостріл" - це шанс для Королівського солдата проявити себе і перемогти набагато більш технічно оснащеного супротивника за допомогою одного списа і бойового таланту. Знайдіть у машини вразливе місце і переможіть Вогнеметальника в ім'я королівства. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 жов, 2023
    Я не был оптимистичен по поводу Nexo Knights, когда мы впервые начали получать информацию по этой теме теперь уже в далеком 2015. Но я в целом оказался рад вышедшим наборам и недавно наткнувшись на этот, решил взять. Это один из самых маленьких наборов серии, состоящий всего из 95 деталей. Это способ поддержать фракции монстров и рыцарей дополнительными фигами и оружием. Однако и отдельно выглядит неплохо. Мне нравится сочетание красного и черного цветов у машины, а также её острые клыки и функция выстрела глоблинами. Отпечаток туловища и ног солдата довольно сложный и он имеет двустороннюю голову. Мне нравятся злодей и этой серии и мысленно уже вижу армию Огнеметателя, пытающуюся захватить замок. Но врядли они пройдут у меня через ворота Фортрекса))
    Достоинства:
    Рад, что попал здесь на снятый с производства продукт. Машина имеет "живые" стреляющие ракеты и место для водителя. У Огнеметателя есть дополнительный арбалет. Понравились доспехи и серое копье гвардейца.
    Недостатки:
    Оба глоблина напечатаны с одинаковым выражением лица. Гвардейцу не помешала бы катапульта или что-то в этом роде.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари