>
Під замовлення
5499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

658 шт.
2 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Гігантська вежа на величезних червоних колесах, яку тягне за собою не менш величезний чорний монстр Спаркс — породження лави і гірського каменю — притулок верховного мага темних сил Джестро. Саме цей персонаж в двокольоровій мантії, блазнівському ковпаку і плащі володіє Книгою Монстрів і двома артефактами Сили — це ті компоненти, за рахунок яких Зло досі завдає шкоди за допомогою своїх інфернальних військ мирним квітучим землям Короля. Навіть ця вежа може обстрілювати з двох катапульт досить значну площу. Протистоїть цій махині лицар Ланс, що сидить на блакитному турбо-коні, що нагадує спортивний мотоцикл. В руках у лицаря — особливий щит і енергетичний меч, яким він сподівається вивести з ладу велетня Спаркса. Допоможи Лансу впоратися з цим породженням Зла!

 

 

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Мій син нещодавно мені розповів про цей конструктор Лего, побачив у друга і йому теж дуже захотілося такої ж собі. У нас конструкторів Лего досить багато, дитина грає із задоволенням, але захотілося новинки, різноманітності. Купила йому цей набір, дитина дуже зрадів, відразу ж відкрив його і почав збирати конструктор. Деталей дуже багато, навіть я іноді допомагаю дитині їх збирати. Кольори яскраві, барвисті, моя дитина цілком задоволений, грається цілими днями, запрошуємо в гості його друзів, вони теж збирають разом цей конструктор. Я задоволена що купила цей набір Лего, рекомендую.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари