>
В наявності
22999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

922 шт.
4 шт.
48 × 9.2 × 34.5 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
23368 грн
23284 грн
+ =
24398 грн
24091 грн
+ =
27448 грн
26470 грн
+ =
23368 грн
23295 грн
+ =
24398 грн
24105 грн
+ =
26998 грн
26359 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Фанати всесвіту Майнкрафт і захоплюючих пригод, ви готові відправитися в небезпечну і цікаву подорож? Тоді раритетний набір LEGO Minecraft Шахта (21118) вам точно сподобається! Надягаємо міцну броню, озброюємося і вперед! Ми побуваємо у великій, глибокій шахті, вступимо в бій з небезпечними мобами і здобудемо скарби!

Опис

Великий конструктор Шахта (21118) серії LEGO Minecraft складається з 922 деталей. Вікова група «будівельників» – від 8 років і старше. Розміри упаковки становлять 94/480/378 мм (висота, довжина і ширина). Даний раритетний набір можна об'єднувати з іншими конструкторами з лінійки LEGO Minecraft, чим більше деталей і персонажів, тим цікавіше і веселіше!

З наданих «цеглинок» збирається велика модель шахти, вона складається з декількох рівнів. Верхній ярус розміщений під деревами. Там можна роздобути цінну руду. Щоб зруйнувати частину скелі і дістатися до покладів корисних копалин, Стів використовує динаміт і спеціальний важіль.

На інші рівні допоможе переміститися залізниця з вагонеткою. На нижніх ярусах розташований міст з дерева, лавова річка, підземний водоспад. Але не варто забувати про небезпеку і надіти на головного героя броню, адже на кожному поверсі чекають підступні і злі моби.

Мініфігурки

У комплектації унікального конструктора є 5 мініатюрних фігурок:

  • Головний герой – Стів. Він одягнений у синю футболку і штани фіолетового кольору. Голова квадратна, з намальованими очима. У конструкторі набір LEGO Minecraft Шахта (21118) Стів оснащений шоломом, залізною бронею і мечем.
  • Агресивний і вибуховий, у всіх сенсах, Кріпер виглядає точно так само, як у грі: цільна деталь зеленого кольору, нерухомі кінцівки, квадратна голова.
  • Фігурка дуже настирливої і повільної істоти – Зомбі. За класикою, моб пофарбований в зелений колір, він в синій футболці і штанах.
  • Чорний, підступний Павук на 8 ніжках. Також має голову у вигляді квадрата, на ній намальовано безліч червоних зловісних очей.
  • Мініфігурка Скелета практично ідентична стандартними кістлявим персонажам LEGO-світу. На основну деталь-каркас прикріплюються голова, ноги і руки. Скелет озброєний луком.

Переваги

Набір від данської компанії має ряд переваг:

  1. Всі деталі, фігурки та аксесуари з комплекту, перед надходженням у продаж, проходять спеціальні тести. Всі елементи повинні відповідати суворим міжнародним стандартам якості та безпеки.
  2. Для виготовлення та фарбування «цеглинок» використовуються тільки не токсичні, якісні матеріали.
  3. Всі деталі набору LEGO Minecraft Шахта (21118) легко з'єднуються між собою, але при цьому міцно зчепляються між собою.
  4. У коробці є класична інструкція на папері. Також існує додаток LEGO Builder, він допомагає поліпшити якість збірки, розглянути модель в 3D-режимі, доповнювати і зберігати її.

Унікальний конструктор 2014 року стане справжньою знахідкою для шанувальників легендарної гри і фірми ЛЕГО. Захоплюючі пригоди вже кличуть, варто тільки додати трохи уяви. Поспішайте придбати цей набір, їх кількість обмежена!

  • 5.0

    17 вер, 2015
    Купил набор у вас. Цена самая дешёвая в Украине. Всё понравилось. Очень качественный набор, проработано всё - от травы до принтов на телах. Разработчики наверно не одну ночь работали над этим набором. Особенно меня удивило, как выполнена кирка и меч: они выполнены маленькими квадратиками, так как всё в игре Minecraft состоит из кубов. Начал собирать набор. Я думаю, всё любители Lego получают удовольствие от сборки, так вот о чём я: я собирал набор 2 часа, сложного ничего не было. Этот набор не будет стоять "неподвижно", т. к. разработчики "впихнули" (в хорошём смысле этого выражения) в набор механизмы. А именно: взрыв динамита и проезд вагонетки. Вообщем, удовольствия уйма, цена отличная, и всё хорошо!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари