>
Уточнити наявність у постачальника
15999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

634 шт.
5 шт.
48 × 7.2 × 28 cm
8+
0 шт.

Опис

Обираючи місце для прогулянки, Край має бути в кінці списку. Однак є сміливці, які добровільно вирушають туди, щоб перевірити себе та отримати унікальні нагороди. Стів із набору LEGO "Ендер дракон" саме такий і він готовий будь-що  перемогти дракона Краю. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21117 був випущений в рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 634 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 8 років. Тематика набору - пригоди. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Персонажі гри Майнкрафт у вигляді мініфігурок

Край не можна назвати густонаселеним місцем, порівняно зі звичайним світом Майнкрафт, проте в наборі ЛЕГО 21117 все ж представлені деякі його персонажі:

  • Стів - головний герой. У наборі він одягнений у блакитний светр і блакитні штани. Окремими деталями є нагрудник, шолом, меч і лук. Таким чином герой має повний комплект алмазної броні та алмазний меч;
  • 3 ендермени - нейтральний моб зі здатністю телепортуватися та носити блоки. Він має цільну деталь тіла з ногами, руки та голову з вузькими рожевими очима. У руках він може тримати камінь Краю. 

Вимір під назвою Край

Збірка Краю в цьому наборі складається з кількох частин. Перша з них - це портал. Під час його будівництва використовуються пісочні, сірі та блакитні деталі. По центру розміщений стовп, доповнений смолоскипами і яйцем дракона. Друга збірка - невелика чорна платформа зі смолоскипами по колу, призначена для Стіва. І остання частина - це велика ділянка каменів Краю. На ній розміщені обсидіанові вежі різної висоти з маяками, які в грі зцілюють дракона. У найбільшій вежі використовується червона світлова цегла, що імітує спрацьовування маяка і його світіння при натисканні.

Друга половина збірки - це дракон Краю. Він збирається з середини, використовуючи механізм із шарнірами, який надалі дасть змогу крилам махати. Готовий механізм працює за таким принципом: коли кнопку натиснуто, крила піднімаються вгору, а коли відпущено - падають. Тулуб доповнено безліччю плиток, які надають йому гладкого вигляду. Ноги збираються за допомогою петель, що замикаються. Руки складаються з шарнірів. Також присутній хвіст із сірими шипами, голова з друкованими елементами і великі крила. Дракон у зібраному вигляді сягає 21 сантиметр заввишки, 34 завдовжки і 33 завширшки. 


 

Стів наполегливо працював і дійшов до Краю, проте це не той вимір, де його зустрічають з розпростертими обіймами. У наборі ЛЕГО "Ендер дракон" герою доведеться битися з ендерменами і самим драконом, щоб дістатися до цінного яйця і отримати можливість повернуться додому. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари