>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

66 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Хоробра Залізний Людина схопилась в смертельному протистоянні з Локі - головним негативним персонажем фільму "Месники". Локі охороняє якийсь кристал-артефакт, захищений червоними лазерними променями, а також стискає в руках золоту бойову палицю. Але і Айрон-мен теж не промах - він хвацько вискочив зі свого червоного спорткару і вирішив атакувати Локі першим!

 

 

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Мій син обожнює героїв коміксів, так що покупка цього набору конструктора була багато в чому зумовлена. Я вже звикла до того, що дитина віддає перевагу саме конструктор LEGO. Чесно кажучи, я й сама вже встигла перейнятися до нього симпатією за стабільно високу якість і різноманітність асортименту. В набір входить машинка досить навороченого виду і якась штука під назвою "космічний куб сили", призначення якої мені докладно і захоплено пояснював дитина. Також в набір увійшли дві міні-фігурки. Для сина вони представляють особливу цінність , так як він збирає колекцію.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари