>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

226 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Дивовижно світлий і затишний сімейний котедж на два поверхи показує нам життя цілої родини - батьків і їх дочки. На першому поверсі будинку знаходяться диван, кухня, обідній столик і телевізор. На другому - спальня і ванна кімната. Крім цього, надворі є басейн, велосипед, собача будка з веселим сторожем - хаскі і відкрита альтанка. Найменування "Проста споруда" набір отримав через те, що фасадні панелі будинку виконані великими цілими панелями, завдяки чому будівництво істотно прискорюється і не викликає складнощів навіть у наймолодших будівельників.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    З усіх куплених раніше Лего для дочки, цей виділю особливо. При цілком очікуваній якості, нам запропонували просто унікальний конструктор саме для дівчаток. Адже саме вони, а зокрема і моя дочка, люблять грати і створювати сім'ї. Саме їм подобається це робити в яскравих літніх фарбах. І все це присутнє в даному наборі. Є цілком звичайні і акуратні персонажі, є будинок і елементи двору. Одна собака чого варта. Дуже подобається доньці, відставила всі інші іграшки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари