>
Под заказ
6999 грн
Цена указана на момент последней продажи.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний

По Киеву курьером: бесплатно (100% предоплата)

По Киеву почтой: бесплатно (100% предоплата)

По Украине: бесплатно (100% предоплата)

Наложенный платёж: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

При условии предоплаты отправка и доставка данного набора осуществляется бесплатно.

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

515 шт.
4 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Описание

С этой станцией техобслуживания из набора ЛЕГО 60132 любой автотранспорт вашего ЛЕГО-парка будет всегда исправен и заправлен топливом. Одноэтажное белоснежное здание сервиса ЛЕГО Сити включает в себя места для заправки и небольшой магазинчик, где водители покупают себе еду. На станции также есть аварийная «техничка» - автомобиль-тягач, который привозит поломанные или «съевшие» весь бензин на середине своего пути машины. Для разнообразия сюжета, набор LEGO 60132 включает в себя еще 4 минифигурки, легковую машину, велосипед и уборочную спецмашину желтого цвета. 

  • 5.0

    18 Июн, 2019
    Купили нашу непосиді даний конструктор і можу сказати тільки одне, що конструктор просто очманілий! Надовго займає дитину, розвиває уважність, сприяє посидючості, розвитку фантазії, мислення і дрібної моторики. Синочок просто в захваті від даного конструктора, грає в нього постійно. Конструктор дуже яскравий, барвистий, функціональний і повністю безпечний для дитини!
  • 5.0

    18 Июн, 2019
    Добрий день! Хотіла б почати свій відгук з невеликої передісторії. У мене є племінниця, йому п'ять років. Він дуже любить збирати всілякі конструктори, особливо від компанії Lego. Так ось, тиждень тому у нього був день народження. Саме тому я вирішила подарувати йому конструктор Lego City 60132 станцію технічного обслуговування. Скажу чесно, його щастю не було меж. Особливо моєму племіннику сподобалося те, що тут просто величезна кількість деталей. З них він збирає машини, заправки і все, що спаде до нього в голову. Вважаю, це найкращий подарунок для розвитку маленьких дітей.
  • 5.0

    15 Июн, 2019
    Так як мої діти великі шанувальники конструкторів Лего, то постійно поповнюємо колекцію. Цього разу купили набір "Станція технічного обслуговування". До якості нарікань немає. Сам конструктор відмінно поєднується з іншими лінійками від Лего. Конструктор багатофункціональний, і заправка і то і кафе при ТО збираються простіше простого. Діти грають годинами з превеликим задоволенням, постійно придумують нові сюжети для ігор. Конструктор відмінно розвиває моторику, фантазію і розвиває інженерний склад розуму. Покупкою ми дуже задоволені.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары