>
Під замовлення
6999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

792 шт.
7 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

В наборі ЛЕГО 60167 командний центр морської охорони цілодобово працює, обробляючи інформацію про курси кораблів, погодні умови і активність в прибережних водах. Центр стоїть на бетонних палях, а поруч розташовується посадочний майданчик з гелікоптером розвідки. У штаті центру п'ять співробітників - два рятувальника, командир рятувального судна, диспетчер і пілот. За сюжетом набору LEGO 60176 "Штаб берегової охорони", рятувальне судно відправляється за кілька кілометрів на море – гвинтокрил зауважив сигнал ракетниці, випущений посеред відкритого моря. Як виявилося, прогулянковий катер почав протікати і затонув, а його пасажир встиг врятуватися, вчепившись за буй. Дістатися до берега ЛЕГО-міста вплав нереально, до того ж - в воді з'явилися восьминіг і акули. Рятувальникам потрібно якомога швидше дістатися до жертви моря і забрати його до себе на борт!

  • 5.0

    16 січ, 2019
    Потрібен був терміново подарунок для мого хрещеника і я звернула увагу на цей конструктор, тому що купа всяких окремих деталей і можна грати як в комплексі, так і окремо. Вообщем Санька мій дуже любить всякі там гангстерські і шпигунські ігри, так що йому припала до вподоби ця іграшка! Акули, літаки, станції і всякі інші детальки, хоч і з пластика, але досить міцні. Порадували стикувальні елементи, все надійно і міцно з'єднується, так що іноді доводилося допомагати малому.

Рекомендуємо подивитися ці товари