>
Під замовлення
4999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

670 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У наборі LEGO 60103 City "Авіашоу в аеропорту" Ви знайдете дивовижний тандем зразків техніки двох епох - початку ХХ і ХХI століть. Поки пара пілотів в шкіряних льотних шоломах з окулярами готує старовинний, але дуже доглянутий і модернізований літак оранжевого кольору до показового польоту, в небі стрімкими червоними блискавками проноситься ланка сучасних спортивних турбінних літаків ЛЕГО Сіті, пілоти яких сидять в закритих кабінах, а не на відкритому вітрі і керують своїми потужними машинами за допомогою електричного табло і штурвалом, а не простими важелями. Проте, аероплану є що показати захопленим глядачам - в запасі у його команди є приголомшливі трюки! У наборі ЛЕГО 60103 крім 6 мініфігурок є ангар, машина-паливозаправник і необхідні аксесуари для ремонту літаків.

  • 5.0

    18 чер, 2019
    Дитина в захваті... Ні, ми з ним в захваті! Якщо Кольку подобаються сучасні, реактивні літаки, то я просто без розуму від біплана. Втім, син із задоволенням збирає всі представлені моделі і ангар. Виходило не відразу, спочатку, доводилося допомагати, але тепер справляється сам. Моторні навички помітно покращилися, а для чого ж ще потрібні такі іграшки, якщо не для розвитку дитини. Шикарний набір, рекомендую.
  • 5.0

    18 чер, 2019
    У мене син загорівся таким набором після перегляду ролика на youtube. У нього вже є кілька наборів з серії Lego City. Конструктор дійсно якісний, коштує своїх грошей, з цього ми з чоловіком вирішили не відмовляти синочкові. На сайті Дочки-Синочки мене привернула знижка, з цього не довго думаючи своє замовлення я зробила тут. Конструктор доставили швидко, в повному порядку. Набір виявився навіть краще, ніж на картинці. Він продуманий до дрібниць, в наборі багато дрібних цікавих деталей. Головне, що син був дуже радий і тепер у нього своє міні місто.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Лего Авиашоу 60103 шукали синові 11 років. Спочатку вибирали по каталогам лего, приблизно знали, що беремо. Кілька невеликих багатофункціональних предметів. Дитина зібрала їх сама швидко, відразу почала грати разом з 5-річною сестрою. Деталі скріплюються добре, навіть при "приземленні" на ліжко не розвалюються. У новорічну ніч дітей було не відтягнути від цього захоплюючого заняття. Залишилися задоволені всі і діти і дорослі.
  • 5.0

    10 січ, 2019
    Набір LEGO City Авіашоу в аеропорту - неперевершаний набір. Якість лего завжди на висоті. але для моєї дитини, цей набір став улюбленішим. Ангар, літаки, маленькі чоловічки захоплюють увагу дітей. Вже більше тижня, а це багато для мого сина, він не полишає гру. Носиться з літаками по квартирі. Дякую лего, що мій малюк не сидить годинами за комп'ютером, а розвиваться граючись.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари