>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

150 шт.
0 шт.
14 × 6 × 12 cm
7+
0 шт.

Опис

Уяви собі, як весело буде зустріти День Валентина з цією унікальною ЛЕГО-собакою у ролі посланця кохання! Її урочиста біла манішка з краваткою-метеликом, головою, що обертається, і рухливі вуха привернуть увагу і викличуть посмішку на обличчі будь-кого, хто її побачить.

А ось вкладена в її лапи лук і червоне серце - це справжній символ ваших ніжних почуттів! Не потрібно слів, щоб передати своє кохання, коли у вас є такий оригінальний подарунок, зібраний своїми руками з кубиків ЛЕГО. Дозвольте цій собачці-валентинці стати посланцем ваших найщиріших емоцій та замінити звичайну листівку на щось по-справжньому особливе!

Про набір

Конструктор LEGO Seasonal Собака-купідон на День Святого Валентина (40201) складається з 150 деталей та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Використовуючи інструкцію, ви зможете створити чарівну LEGO-модель у вигляді собачки, яка постає в образі купідону - божества кохання. Ігровий набір призначений для дітей віком від 7 років.

Також набір включає додатковий декоративний елемент - червоне серце, яке песик може тримати у своїх лапках. Це додатковий елемент, який додає романтичну нотку та робить цю модель ідеальним подарунком до Дня Святого Валентина чи іншої романтичної події.

Собачка-Купідон має унікальний і привабливий дизайн, який робить її чудовим декоративним елементом для будь-якого приміщення. Яскраві кольори та кумедний вигляд не залишать байдужими жодного одержувача. Ви зможете висловити вашу індивідуальність та креативність. Ви можете експериментувати з розташуванням деталей, створюючи унікальні варіанти собачки-купідона, які відображатимуть ваш стиль та смак.

Цей конструктор є чудовим способом подарувати радість і романтику вашим близьким і друзям. Це можливість створити унікальний подарунок та провести час з користю, насолоджуючись процесом збирання та результатом.

Розвиток творчих навичок

Складання LEGO-набору сприяє розвитку творчих та логічних навичок, а також покращує координацію та увагу. Це відмінна розвага для дітей та дорослих, яка одночасно розвиває та приносить задоволення.

Як чудово бачити, як руки маленьких будівельників перетворюються на майстерні творці, коли вони сідають за свої набори LEGO. Розвиток творчих навичок із LEGO – це не просто забава, це справжнє мистецтво, в якому кожен може стати художником свого світу. Свобода, яку надають крихітна пластикова цегла, дозволяє дітям і дорослим втілювати свої фантазії в реальність. Кожен новий набір LEGO – це можливість для нових ідей та дивовижних відкриттів.

При складанні LEGO-моделей діти вчаться дотримуватись послідовності дій, розвивати просторове мислення та логічне мислення. Вони навчаються працювати в команді, обмінюючись ідеями та вирішуючи завдання разом. Але головне – це креативність. З LEGO немає межі для уяви. Дитина може побудувати власне місто, фантастичний корабель, або навіть робота з майбутнього. І кожна нова конструкція – це крок до розвитку унікального стилю та індивідуальності.

LEGO – це не просто іграшка, це інструмент для розвитку творчих здібностей, який може супроводжувати нас упродовж усього життя. Тому не пропустіть можливість поринути у світ LEGO та відкрити для себе нескінченні можливості творчості!

 

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal Собака-купідон на День Святого Валентина (40201) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари